Kerio Operator is een telefooncentrale die meegroeit met uw organisatie. Er zijn verschillende manieren om Kerio Operator te draaien:

  1. Op een server die u vervolgens op kantoor of in een datacenter kunt plaatsen (colocaten). Daarvoor schaft u hier een licentie aan.
  2. Operator Box. Dat is een Operator centrale op Kerio hardware. Deze kunt u hier bestellen.
  3. Kerio in de Cloud. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand. Back-ups, capaciteit en beschikbaarheid zijn geregeld. Deze kunt u hier bestellen en u kunt binnen een half uur aan de slag.

Telefoon oplossingen van deze tijd. Een vast nummer én bereikbaar op mobiel en kantoor. Klik en bel. Call meeting, voicemail en fax.
Lees hieronder wat u allemaal kunt doen met de virtuele telefooncentrale Kerio Operator:

Een gebruiker kan zelf instellen waar hij te bereiken is. Is hij niet te bereiken? Dan kan de gebruiker instellen dat na x keer overgaan de centrale door moet schakelen naar mobiel en/of een ander nummer.

Voor een aantal webbrowsers is er een plugin die ervoor zorgt dat u op een telefoonnummer kunt klikken en dan kunt bellen.

Kies 1 voor, kies 2 voor.. Of Tussen 12.00 en 13.00 zijn wij gesloten ivm onze pauze... De medewerker die u probeert te bereiken is in gesprek. Wilt u iemand anders spreken?

Doorverbinden. Basis functionaliteit maar toch is het vaak moeilijk omdat er met *21# nogwat gewerkt moet worden of via speciale toetsen op de telefoon. Uiteraard kan dat eenvoudiger.

Er kan een "vergaderruimte" aangemaakt worden waar iedereen met een pincode op kan aanmelden. Dus ook externe bellers kunnen meepraten in een vergadering.

Het kan zijn dat er gebeld moet worden en dat het uitgaande nummer anders moet zijn dan standaard. Bijv. wanneer u meerdere bedrijven heeft of afdelingen met een eigen extern nummer.

Maak van uw document een PDF en u kunt deze verzenden als fax. Gewoon via de internet browser.

Een telefoontoestel is niet gekoppeld aan een locatie. Dus neem hem gerust onder de arm en sluit hem ergens aan waar u internet hebt.

U kunt een licentie kopen voor Kerio of het huren in de cloud.

Het kan vrij lastig zijn om te berekenen wat voordelig is. Kerio in de Cloud huren is uiteraard veel gebruiksvriendelijker. Back-ups, beschikbaarheid, certificaten, het wordt allemaal voor u geregeld.
Gelukkig is de prijs eenvoudig te vergelijken. Dat kunt u op de volgende pagina doen. Daar kunt u ook gelijk Kerio aanschaffen wanneer u een keuze gemaakt hebt:


Kerio calculator
Kerio Operator in de cloud
Kerio Connect in de cloud
bestanden in de cloud
Partner
LiveZilla Live Chat Software